MAI MORIREM CREW és el nom de la botiga propietat de RAÜL QUEVEDO CARRETERO

Els dominis www.maimorirem.cat són propietat de RAÜL QUEVEDO CARRETERO

MAI MORIREM CREW

C/ Torrent de l'olla, 160

08012 Barcelona (Catalunya)

NIF: 43684169Q

MAI MORIREM CREW estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats. En compliment del que disposa la Llei 15 / 1.999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que totes les dades que ens proporcions a través de l'ordre de comanda i / o la subscripció a les newsletters de domini, seran incorporades en una base de dades propietat de MAI MORIREM CREW, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per arribar informació sobre productes i serveis comercialitzats per MAI MORIREM CREW així com per al enviament de promocions comercials d'altres empreses relacionades amb els sectors que puguin ser del teu interès.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per MAI MORIREM CREW o altres empreses curosament seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a MAI MORIREM CREW. Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedides en cap cas a les empreses anunciants.

Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, MAI MORIREM CREW podrà, depenent del cas, no cursar la comanda.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a això, pots:

- enviar una comunicació escrita a MAI MORIREM CREW (C/ Torrent de l'olla 160, 08012 Barcelona) adjuntant una fotocòpia del teu DNI.

- o bé enviar un missatge a info@maimorirem.cat amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i número de client juntament amb la (es) frase (s) NO VULL REBRE PUBLICITAT DEMAI MORIREM CREW i / o NO VULL REBRE PUBLICITAT D'ALTRES EMPRESES.

Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis a contactar-nos. El nostre desig és servir-te com et mereixes, i fer que la teva visita a MAI MORIREM CREW (www.maimorirem.cat) sigui el més agradable possible.